Billig make up

Hej jeg kunne godt tænke mig at vide om der er nogle der har fået eksem af billigt make up. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om det er billig make up der gør at min hud sviger især ved min øjne. Jeg har altid eller næste altid, brugt billig make up, jeg har aldrig købt nogle dyre produkter, det har bare handlet om at det skulle være så billigt som muligt, fordi vi aldrig har haft rigtig mange penge i  min familie. Men nu er jeg så bekymret fordi jeg har fået udslet, om det kan skyldtes billige make up.

Jeg vil helst ikke undvære at bruge make up men kan jo blive nødt til. Evt. der er nogle herinde der har erfaringer med billig make up og har oplevet det samme som mig, at få eksem. Eksemen klør noget og jeg er blevet rød. Jeg kan ikke have make up på, så det er super træls.

Min mor har foreslået at i stedet for at købe billig make up, så skulle jeg prøve noget der var lidt dyre, men så er jeg også nødt til at få mig et job, for det ved jeg de gamle ikke vil betale for. Det er måske også en udmærket ide at få et job og tjene min egne penge og så kan jeg gøre hvad jeg vil.

Håber der er nogen der kan anbefale nogle gode mærker med billig make up og så håber jeg min eksem forsvinder igen for er godt nok ved at være træt af det.