Coaching kursus

Kan man det? Altså opbygge en relativt neutral hjemmeside med informationer om coaching, coaching kurser og uddannelser inden for både business coaching og andet relateret? Jeg ved det ikke, men jeg ved, at det er forsøgt adskillige gange. Og nu forsøges det så igen. Faktisk er det en udmærket ide, for hele coaching begrebet er godt nok en forvirrende omgang.

Hvad er egentlig en coach? Og hvilken uddannelse kræves der for at kunne arbejde som coachingkonsulent? Kræves der overhovedet nogen? Spørgsmålene er legio, og svarene synes faktisk at blafre lidt i vinden.

Svært at finde en god coach?

Nogle mener, at det er meget vanskeligt at finde en god coach i Danmark, men fakta er nu, at der findes ganske mange. Der er en glimrende oversigt, som er under konstant opbygning – Coaching og terapi i Danmark – og her kan der kigges i forhold til bynavne. Er du selv coach og mangler på listen, kan du tilføje din virksomhed og din hjemmeside der nemt og helt gratis.

Der er også andre ressourcer, og det seneste skud på stammen er en hjemmeside om netop coaching kurser, der dog stadig er under opbygning. Der er en del indhold på den allerede, og mon ikke den bliver udvidet betragteligt i den kommende tid. Jeg tror det.

Coaching handler om det bedre liv – basalt set. Og generelt er det altså ingen skade til at få et par fremmede øjne på ens liv og situation. Og det er – firkantet sagt – hvad coaching går ud på.