Alternativt modetøj online – hamp

At finde modetøj online i dag er en smal sag. Der er hundredvis af webshops i Danmark alene, der både sælger dametøj online og herretøj online, men dette skaber faktisk et nyt problem i den sidste ende: Vi ender meget hurtigt med at ligne hinanden.

Er du typen, der ikke blot følger modeguruernes anvisning og køber modetøj online efter dette, er der dog stadigt håb, og håbet hedder i dette tilfælde hamp.

Hamp, der udvikles fra hamp-planten (der også bruges til at skabe cannabis), er et utroligt stærkt fibermateriale, der især før spiritusforbuddet i USA blev brugt til at lave tøj, reb, flag, papir og selv dollarsedler. Da hamp-planten i mange år har været ulovlig at gro og kommercialisere var udviklingen dog gået i stå, men den dag i dag er det igen muligt at få modetøj online skabt af hamp.

Pointen med at købe modetøj online af hamp er, at du kan sende et signal. Et signal om, at du ikke er ligesom alle andre, men er uafhængig af diverse modeluner. Selvom du køber dametøj online lavet af hamp kan du stadig finde flotte kjoler, dyre tasker og billige toppe, ligesom det for herretøj online er muligt at finde såvel blazers i hamp som trøjer i hamp og andre tøjgenstande – du mister intet, ved at købe modetøj online i hamp, men du har mulighed for at distancere dig fra de fleste andre modeluner.

Fald ikke i ét med mængden, men afprøv modetøj online skabt af hamp-planten. Du bliver positivt overrasket!