AKM 6220 røremaskine

Vores voksne datter, Inge, blev gift sidste år og har for nylig fået sit første barn. Det er en nem lille baby, så Inge synes egentlig, at hun har god tid til det hele, mens hun er på barselsorlov. Det har fået hende til at kaste sig ud i forskellige, huslige gøremål, som hun ikke tidligere havde tid til.

For eksempel er hun begyndt at bage alt det brød, den lille familie bruger. Det gælder både rugbrød og franskbrød eller boller til morgenmad, hvorimod hun ikke går så meget op i kager, fordi de meget sjældent spiser kage.

Derfor har min mand og jeg talt om, at vi faktisk gerne vil give hende en røremaskine af god kvalitet, og jeg er begyndt at kigge på internettet for at finde frem til den rigtige maskine til hende.

Udvalget er ret stort, men jeg er faldet for en assistent AKM6220, som jeg er overbevist om er den rigtige maskine til Inge. Jeg kan se på billeder og beskrivelser, at den vist må være en moderne udgave af den Ballerup røremaskine, som vi købte for mere end 25 år siden og som stadig fungerer perfekt.

I aftes fortalte jeg min mand om den maskine, jeg havde fundet, og selv om den i dag er en del dyrere end vores Ballerup maskine var, blev vi enige om at give Inge sådan en.

Derfor har jeg bestilt den i en netbutik, og jeg er overbevist om, at Inge vil få stor glæde af sin AKM6220.