Striber i håret for en aften

Vi havde personalefest i det firma, hvor jeg er ansat, i lørdags, og det var en sjov og hyggelig fest. En af mine kvindelige kolleger skilte sig lidt ud fra de andre, for hun havde ikke blot klædt sig meget flot på i en ny, lang kjole, der lignede en kreation fra et berømt modefirma, hun havde også farvet nogle striber i sit lange, brune hår. Smart hår og lækkert j gør jo en forskel, ikke?

Den slags gør kvinder jo af og til, ved jeg jo godt, men min overraskelse var nu stor, da hun mødte på arbejde om mandagen uden de farvede striber i håret. Jeg syntes, det var lidt rigeligt at farve en del af håret til festen lørdag aften og så allerede om søndagen farve striberne i samme kulør som hendes naturlige hårfarve.

Da jeg nævnte det for hende, lærte jeg så noget nyt, som jeg aldrig tidligere har hørt om. Nemlig at hun havde brugt flotte hair extensions i en farve, der afviger fra hendes egen hårfarve. Hun fortalte, at det var en nem og hurtig måde at skifte udseende på, så det brugte hun jævnligt, når hun skulle til fest.

Jeg har generelt ikke meget kendskab til forskellige slags frisør tilbehør, og disse her totter af hår, som man kan klæbe på ens eget hår, havde jeg som sagt aldrig hørt om før. Det er nok, fordi jeg ikke er gift, at jeg ved så lidt om, hvad kvinder bruger til deres frisure, men nu er jeg efter festen i lørdags altså blevet lidt klogere.