Replay til Lasse

Vores nevø, Lasse, har fødselsdag i næste uge, og jeg har for et stykke tid siden bedt ham sende en ønskeseddel. Det har han også gjort, men en del af ønskerne er det rene volapyk for mig, fordi ordene nok dækker over forskellige tekniske ”dimser”, som jeg slet ikke aner, hvad er.

Men Lasse, der fylder 15 år, ønsker sig også tøj til sin fødselsdag, og det er trods alt mere overkommeligt at finde ud af. Lasse er kommet i den alder, hvor forfængeligheden har meldt sig, for man skal jo helst se så attraktiv ud som muligt i pigernes øjne.

På hans ønskeseddel faldt jeg blandt andet over et par jeans af mærket Replay. Selv om jeg ikke har hørt om det før, tænkte jeg, at det måtte være nemt at finde. Det var det også, da jeg søgte navnet på nettet, og jeg kunne konstatere, at flere net butikker forhandler tøj af det mærke, så jeg valgte at købe et par smarte jeans til Lasse på nettet.

De kom i en pakke med posten i dag, og jeg kunne ikke dy mig for at kigge lidt på det lille katalog, som butikken havde vedlagt. Jeg kunne se, at der var tale om ret ungdommeligt tøj, men det passede mig fint, for vores egen søn, Morten, fylder 17 år om en måned, og det er også tøj, der står på hans ønskeseddel.

Jeg fandt i kataloget en meget lækker cardigan fra Roclan tøj, som jeg på stedet besluttede mig for at give Morten.