Nu skal der coaches

Du har læst flittigt og den endelige evaluering af dine præstationer er blevet sendt til dig. Den er flot. Du får en masse gode bemærkninger fra censor og din lærer. Du er glad. Du er færdig og kan nu starte aktivt at søge et job, hvor du kommer til at beskæftige dig med at hjælpe mennesker med stress.

Certificeret stresscoach

Du har gennemført din stresscoach uddannelse her, og kan nu – med dine gode kvalifikationer og beviset på, at du er certificeret stresscoach, i ramme på væggen – tage klienter i stressbehandling. Du har glædet dig til denne dag.

Og din far ser frem til, at du kan begynde at betale det lån, han gav dig, tilbage. Du havde nemlig brug for et lån til at finansiere uddannelsen med. Og det fik du så af din far. Et rentefrit lån! Jo, din far er en gavmild mand – og han kunne godt se, at med de stigende renter, så ville byrden blive stor for dig. Så han finansierede simpelthen din stresscoach uddannelse.

Mere vidne om stresscoaching

Forventningen er derfor nu, at du finder et job, hvor du kan lære endnu mere om stresscoaching, så du med endnu større selvtillid kan etablere din egen virksomhed – måske om et års tid eller to.

Din far er ikke kun en gavmild mand. Han er også klog. Han har jo set, at du har mulighed for at lave en god forretning, der hjælper stressede mennesker. Han har jo set, at antallet af diagnoser med stress er støt stigende. Han har også set, flere og flere børn og unge har brug for effektiv stressbehandling.

Store planer

Jo, han har planer for dig: Du kan skabe en af de største private centre for stressbehandling i landet. Du kan specialisere dig i stresscoaching for unge. Måske er han også kynisk, når han fortæller dig, at dit marked nemt kan forfines og ekspanderes. Men det er jo sandt: Vi har brug for mange flere stresscoaches.