Jura i Horsens

Som selvstændig advokat i Horsens har jeg mange ting at gøre. Jeg har mit kontor i Horsens. Men det betyder ikke, at jeg ikke også har klienter i andre byer her i Jylland. Fx så har jeg åbnet et lille kontor i Kolding for nylig. Det skete egentlig ikke, fordi jeg har særligt mange klienter i Kolding, men mere, fordi en af de klienter, jeg har der, er en meget stor virksomhed. Og de har dagligt brug for advokatbistand. Det kan være ’simple’ juridiske ting, som fx at få tegnet den rigtige forsikring for deres medarbejdere. Det kan også være større ting, som fx at håndtere retssager mod forsikringsselskaberne, der ligesom svigter deres kunder.

Godt samarbejde

Jeg har samarbejdet med dem i nogle år, og efter grundige overvejelser – og mange diskussioner med min partner – har jeg så åbnet et kontor i Kolding. Vi har ansat en advokat i Kolding til at varetage kontoret. Han er forholdsvist nyuddannet, men der er virkeligt et godt hoved på ham. Han får opgaven med at lede kontoret der. Han har fået overdraget opgaverne. Jeg har naturligvis introduceret ham til min klient. Det var heldigvis et rigtigt, godt møde. Jeg kunne mærke, at vores advokat og klient godt kunne lide hinanden. Det er fundamentet for den tillid, der skal til, for at samarbejdet bliver godt.
Og det gode er, at jeg bliver fri for at rejse til Kolding hver anden dag. Det er trættende i længden. Ok. Jeg vil naturligvis stadig tage dertil med jævne mellemrum. Men hvis jeg kan nøjes med at tage dertil, fx hver 10. dag i stedet for hver anden, så er der meget sparet: Tid og penge til benzin frem og tilbage. Og tiden kan jo bruges effektivt sammen med klienter her i Horsens.

Kolding

Mit håb er, at vores advokat i Kolding vil være i stand til at skabe et stort kontor. Han har fået ret frie hænder – og et stort budget. Nu skal han så se at omsætte det til en god virksomhed.

Jeg har tillid til, at han kan magte den opgave. Han får 2 år til at vise os de første resultater. Og kan han det, så forlænger vi kontrakten med ham. Kan han ikke, ja så må vi se på, hvordan vi kan komme videre.

Erstatningssager

Foreløbig har han ansat en sekretær, som kan sit arbejde. En ældre dame, som arbejdede for en af vores konkurrenter. Hun er sikkert et godt aktiv. Hun kan måske lære vores unge advokat i Kolding noget. Sådan lød det i hvert tilfælde, da vi holdt jobsamtale med hende. Hans speciale er arbejdsskader, men vi har påmindet ham, at vi skal koncentrere os om sager der relaterer til handelsretten. I anden rækker kommer den der med, at han gerne vil arbejde som arbejdsskade advokat. Se her: https://bjsj.dk/erstatningsadvokater/arbejdsskader/

Det bliver nogle spændende år, vi kommer ind i. Går det godt, ja så er der ikke nogen grænser. Vores langsigtede plan er jo at blive landsdækkende advokater. Med kontorer i hver eneste, større by i landet. Vi skal nok nå det mål. Vi skal bare tage de rigtige beslutninger.