Hold den perfekte børnefødselsdag

Har din datter eller søn fødselsdag, så skal der selvfølgelig arrangeres en god fest for klassen, hvor de kan komme og spise boller og synge sange. De er altid hyggelige sådan nogle små fester, men de kræver også noget planlægning, for der skal jo pyntes godt op, før stemningen virkelig er sat.

Først skal uddeles invitationer og her er det nemmest at printe nogle kort ud, som dit barn kan have med i klassen og dele ud og eventuelt ringe til de sidste som skulle være syge den dag. Når det hele så er på plads, så skal der købes ind til festen. Foruden alt maden, så skal der være masser af balloner og sjove ting som ungerne kan lege med. Flag skal der selvfølgelig være en masse af.

Temafest

Prøv at holde et tema i festen, for eksempel med blå farver til sønnike eller lyserød til datteren. En af de vigtigste ting at købe ind til sådan en børnefødselsdag er duge, for de spilder nu en gang en masse. Her skal man altså ikke smide sine flotteste duge på, men i stedet købe nogle hurtige ind der er lige til at lægge på. Her synes jeg at en side som http://husplushave.dk, er rigtig god at besøge, da de leder en videre til de gode steder at købe disse steder at kigge på.

Her kan du i samme ombæring kigge efter servietter og pynt til bordet og hvis du gerne vil undgå at vaske op, kan paptallerkner og bestik være en god ide. Disse kan også fås i specielle fødselsdagstemaer så det hele passer sammen. Ellers er det bare med at nyde den gode fest og sørg for at hygge jer til det fulde.