grafisk arbejde med PowerPoint

PowerPoint er jo som de fleste nok ved, et program til at lave præsentationer med. Det vil sige præsentationer, hvor man stiller sig op foran andre mennesker og præsenterer et eller andet. Det kan være en præsentation af et produkt, et kursus eller lign. Hvad de færreste ved, er at PowerPoint også er et genialt redskab til at arbejde med grafik i. Når jeg sidder og skal arbejde med mine websites og skal sætte knapper, grafer og andet grafisk på mine sider. Så kan jeg gøre to ting. Jeg kan enten ringe til mine grafikkere og bede dem om at lave det jeg skal bruge. Det vil uden tvivl blive rigtigt flot, kunne printes i A1 størrelse uden at gå udover kvaliteten og samtidig ville det koste mig en bondegård.

Jeg kunne også bare starte min PowerPoint 2010 op, og udnytte de mange muligheder der er i programmet til at lave de elementer til websiden, som jeg skal bruge. Jeg bruger det rigtigt meget til at lave forskellige knapper på mine websider. Knapper der kan bruges som call to action. Kombineret med den temmeligt smidige måde at arbejde med billeder, farver og kanter i powerpoint bør man tjekke www.iconfinder.com for her finder du de mange ikoner som du kan kombinere med knapperne fra PowerPoint.

På den måde, der kan du meget nemt og hurtigt lave noget ret fede call to actions knapper, der får de besøgende på siden til at gøre det som du ønsker istedet for det de selv ønsker. Det betyder mere salg til dig, og du har ikke engang betalt for at lave knapperne.