Excel kursus, er vejen frem hvis du skal vide noget om powerpivot

PowerPivot er noget nyt som Microsoft er kommet på. Det er vel kort sagt en ny form for pivottabel, hvor man kan arbejde med langt større datamængder og flere datakilder. Det er nyt og spændende og det er noget som du som excel professionel bør lære – men hvordan! Excel kursus er vejen frem – for det er svært at læse sig til.

PowerPivot er, ligesom pivottabeller, et relativt svært koncept at forstå, da det handler om at bearbejde, filtrere og gruppere data som man så sætter op imod hinanden for at få analyseret tendenser imellem data.For folk der ikke er vant til at arbejde med dataanalyse og store datamængder kan dette derfor være noget af en opgave. Derfor er vejen frem også at man tager på et målrettet powerpivot kursus, hvis man skal til at bruge det eller ønsker at bruge det.

Jeg har selv været på et powerpivot kursus hos officekonsulenterne for nogle måneder siden da jeg lige havde set programmet første gang. Der er ingen tvivl om at et målrettet 2 dages kursus med fokus på powerpivot tabeller virkelig har gjort udslaget så jeg idag kan bruge det til at lave store systemer med dataanalyse af selv meget store datamængder.

Du skal dog have Excel 2010 og jeg vil anbefale dig at du selv lige kigger lidt på programmet inden, så du ved hvad du skal spørge instruktøren om på kurset når du kommer til det. Du kan også læse mere ved at søge på google.