40 år med biler i Viborg

Dette indlæg er ganske kort og tjener kun til formål at hylde en ægte dansk succeshistorie i en branche, der ellers har lidt gevaldigt siden krisen slog til i 2008 – nemlig bilbranchen. Men der er virksomheder, der i den branche med flid, gos kundeservice, ordentlig optræden og godt købmandsskab har holdt fanen højt. En af dem er:

Lindholm Biler A/S

40 år med slag af primært brugte biler – og nogle gange parallelimporterede biler – er, hvad den kendte bilforretning kan fejre her i 2016. Og det er faktisk noget af en bedrift, for virksomheden er ikke blot 40 år gammel. Den tjener også penge. Og er i vækst.

Meget velanset bilforhandler

Det er bilmanden Henrik Bollerslev, der står bag succesen i Viborg, og det er i høj grad hans viden, erfaring og dygtighed, der har positioneret Lindholm Biler A/S som et af de mest velansete bilhus i Danmark.

Faktisk kan Lindholm Biler bryste sig af at have den højeste karakter overhovedet bland samtlige danske bilhuse på Trustpilot!

Du kan tjekke deres flotte økonomi på Proff.dks side om Lindholm Biler. Og du kan naturligvis besøge dem på Trustpilot og ved selvsyn konstatere, at det bare holder: https://dk.trustpilot.com/review/www.lindholmbiler.dk

Stort tillykke til Lindholm Biler A/S i Viborg fra os her på redaktionen!