Kulde, frost, sne og regn – Vinteren kommer

Vi er i starten af november og vi kan allerede mærke hvordan temperaturen er på vej ned mod frysepunktet. Vinden er taget til og mørket omklamrer os mere og mere.

For mange af os er tiden også ved at være inde til at få skiftet til vinterdæk på bilen og finde vintertøjet fra kasserne i kælderen eller på loftet.

Personligt måtte jeg op på loftet og til min store ærgrelse fandt jeg, at der var nogle mus der havde gnavet hul i mine ellers ganske udmærkede vinterstøvler. Godt nok havde de nogle år på bagen, men de kunne stadig holde mine fødder varme og de var også vandtætte når jeg gik igennem vandpytter.

Så nu skal jeg altså ud og finde mig nogle nye og jeg er meget i tvivl om hvad det skal være. En af de populære er Sorel som har fået et godt tag på Danmark. Deres støvler er gode, men det er priserne også. Du kommer ikke langt for under 1000 kroner og skal du have nogle af de lidt sjovere modeller, så skal du endnu højere op.

Derudover, så har jeg det ikke så godt med at ligne alle andre. Selvfølgelig er det vigtigste, at mine fødder kan holde varmen, men kan jeg finde et par støvler som andre ikke har, så vil jeg helst det. Så der er ikke andet at gøre end at gå lidt på jagt på nettet og måske endda på de udenlandske hjemmesider.